Revox Plex Bond Ulei reparator Step 7, 30ml pareri, opinii, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Revox Plex Bond Ulei reparator Step 7, 30ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri am folosit Revox Plex Bond Ulei reparator Step 7


Ce este si pentru ce se foloseste Revox Plex Bond Ulei reparator Step 7, 30ml conform informatiilor si descrierii din prospect


REVOX B77 PLEX BOND REPAIRING OIL este al saptelea pas al sistemului avansat de reconstructie a parului REVOX B77 PLEX. 

Acest ulei concentrat cu textura lejera este creat pentru a oferi parului un finisaj matasos, asemanator celui obtinut in timpul unei vizite la salon.

Ingrediente compozitie Revox Plex Bond Ulei reparator Step 7


Isohexadecane, Isododecane, Dimethiconol, Beta-Carotene (and) Sunflower Seed Oil / Helianthus Annuus Seed Oil, Grape Seed Oil / Vitis Vinifera Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Vitamin E Acetate / Tocopheryl Acetate, Fragrance / Parfum, Butylated Hydroxytoluene / BHT, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Mod de utilizare Revox Plex Bond Ulei reparator Step 7


Folositi la nevoie pe parul umed sau uscat. 

Distribuiti 1-3 picaturi in palma si aplicati de-a lungul lungimii si varfurilor parului, evitand radacinile.

Stilizati dupa cum doriti.

Recomandari: utilizati dupa sau impreuna cu REVOX B77 PLEX BOND SMOOTHING CRÈME pentru o stralucire incredibila.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI