3 Sfaturi cum să Slăbești cu ajutorul Micului Dejun

Începutul corect al zilei din punct de vedere al alimentației te ajută să slăbești: dacă te ții de aceste trei reguli la micul dejun, în curând vei putea să numeri kilogramele de care ai scăpat.

1) Urmăriți mărimea porțiile

Acordați atenție mărimii porțiilor. Da, micul dejun ar trebui să fie sățios, dar nu trebuie să exagerați. 

2) Mănâncă imediat după ce te-ai trezit

Cercetătorii au descoperit că este logic să mănânci micul dejun în decursul primei ore de la trezire. Motivul pentru aceasta: Mâncatul prompt îmbunătățește metabolismul. 

De asemenea, vă ajută să suprimați deciziile proaste la prânz sau la cină. Regula de bază este: cu cât mănânci mai devreme, cu atât mai repede îți stimulezi corpul să ardă grăsimi.

mănâncă și slăbește cu ajutorul micului dejun

Ar trebui să mănânci prânzul aproximativ 4 ore și jumătate mai târziu, ca să nu îți fie prea foame. Cei care au pofte tind să opteze pentru fast-food. Seara, asigurați-vă că mâncați ultimul lucru cu cel puțin trei ore înainte de a merge la culcare.

3) Alege alimente care te satura

Dimineața mâncați numai alimente care vă vor potoli foamea În loc să săriți peste micul dejun complet sau să mâncați doar o felie de pâine prăjită, este recomandabil să creați un meniu sănătos, sățios și fără zahăr. Fibrele și proteinele ​​sunt cuvintele magice aici.

Fulgii de ovăz, de exemplu, sunt ideali deoarece cerealele vă oferă suficientă energie, vitamine, carbohidrați, proteine ​​precum și minerale și fibre - și sunt, de asemenea, extrem de blânde cu stomacul. 

Smoothi-urile sau clătitele proteice sunt, de asemenea, o alternativă bună pentru persoanele cărora le place să mănânce ceva dulce dimineața. 

Dacă preferați micul dejun consistent, puteți alege pâine brună și brânză sau combinația supremă de umplutură de „ou prăjit și avocado”. 

Acesta din urmă oferă corpului tău acizi grași sănătoși care nu te îngrașă și, de asemenea, îți susțin metabolismul.

MAI POTI CITI