Ce este Dieta Șarpelui? Motive pentru care este una dintre cele mai Dăunătoare diete pentru sănătate

Iată cât de dăunătoare este această nouă „dietă miraculoasă de slăbire” numită dieta șarpelui în care trebuie să îți bei urina!

Ce este exact „Dieta șarpelui”?

Este, în esență, POST dar prezentat sub un nume mai frumos (și cu câteva modificări). Nu mai mâncați. Amesteci ceea ce înseamnă niște Gatorade fără aromă pe care o poți bea când simți că vei muri (dar mai întâi trebuie să îți bei urina).

5 motive pentru care dieta șarpelui este una dintre cele mai dăunătoare diete pentru sănătatea ta.

1) Nu ești un șarpe.

Știu că acest lucru este destul de evident. Șerpii sunt reptile cu sânge rece . Ei se bazează pe temperatura mediului lor pentru a-și regla temperatura corpului (și, prin urmare, metabolismul). 

de ce dieta șarpelui este o dietă de slăbire periculoasă

Aceasta înseamnă că atunci când este frig, ei nu digeră deloc mâncarea. Aceasta înseamnă, de asemenea, că majoritatea șerpilor pe care îi vedeți în captivitate sunt sub o lampă de căldură.

2) A bea urină este o idee groaznică.

Dacă ești hidratat, atunci pipi-ul tău este aproximativ 95% apă; nu prea rau. Dar dacă nu ești și dacă postești, nu vei fi.

Urina este ceea ce se întâmplă după ce rinichii tăi își fac treaba de filtrare. Ceea ce rămâne sunt deșeuri - azot, potasiu și calciu. Acestea nu te vor ucide. Și da, unii oameni au supraviețuit unor circumstanțe foarte grave bând pipi. 

3) Băutura alternativă sugerată nu este nutritivă

Se numește „Suc de șarpe” și este un amestec de clorură de potasiu (KCl), clorură de sodiu (sare) și bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu). Acesta este ca Gatorade, doar brut (fără zahăr sau aromă).

Fără să intrăm într-o lecție de fiziologie, băutura este în esență minimul necesar de electroliți de care ai nevoie pentru a-ți menține inima să pompeze și mușchii în mișcare (sodiu și potasiu, în principal).

4) Dacă nu ai avut niciodată o tulburare de alimentație, o faci acum.

Îl poți îmbrăca în orice limbă dorești, dar aceasta este o tulburare de alimentație.

Tulburare de alimentație (substantiv): oricare dintr-o serie de tulburări psihologice caracterizate prin obiceiuri alimentare anormale sau perturbate (cum ar fi anorexia nervoasă).

A nu mânca zile întregi este anormal. Sfârșit!!!

MAI POTI CITI