Crema HEMORLIN Steaua Divina pareri forum cine a folosit, prospect, la ce e bună, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Crema Hemorlin, 10 g, Steaua Divina si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

Crema Hemorlin pareri forum cine a folosit


Ce este si pentru ce se Crema Hemorlin foloseste conform informatiilor si descrierii din prospect


Dezinfectant, antiseptic, stimuleaza circulatia capilara. Efect tonifiant, calmant, regenerator. Actiune analgezica, antiinflamatoare, antispastica.

Proprietati și beneficii:

- Actiune analgezica, antiinflamatoare, antispastica, vasoreglatoare si de stimulare a circulatiei capilare.

- Actiunea complexa este datorata combinatiei unice de principii biologic active.

- Actiunea analgezica, antiinflamatoare si antispastica a spanzului este potentata de actiunea de sustinere a functiei venoase a flavonoizilor din extractul de castan.

- Are efect calmant si tonifiant.

Ingrediente compoziție Crema Hemorlin, 10 g, Steaua Divina


Unt de cacao/cocoa butter, radacina de spanz/helleborus purpurascens, ceara de albine/cera alba, flori de coada soricelului/achillea millefolium, frunze de cretusca/filipendula ulmaria, flori de galbenele/calendula officinalis.

Mod de utilizare Crema Hemorlin, 10 g, Steaua Divina


Se aplca ori de cate ori este nevoie.  

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI