Hepiflor Saccharomyces B păreri forumuri, prospect. compoziție, contraindicații si preț

Păreri despre Hepiflor Saccharomyces B, 10 plicuri, Terapia extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre administrare hepiflor, Hepiflor reactii adverse, Hepiflor se ia inainte sau dupa antibiotic 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Hepiflor Saccharomyces B. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Hepiflor Saccharomyces B a funcționat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceste păreri au o încărcătură subiectivă mare.

hepiflor-saccharomyces-boulardii-plicuri pareri forum am folosit


Tu ai încercat Hepiflor Saccharomyces B și te-a ajutat? Lasa parerea ta despre Hepiflor Saccharomyces B in sectiunea de comentarii – indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa.

Cu cat mai multe păreri despre Tahitian cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!

Ce este  Hepiflor Saccharomyces B și cum se administrează. Rezumat prospect Hepiflor Saccharomyces B , compoziție, beneficii, contraindicații si efecte adverse.

Hepiflor Saccharomyces Boulardii plicuri poate fi asociat medicatiei pentru:

Tratamentul diareei asociate antibioticelor;
Tratamentul diareei infectioase;
Tratamentul diareei acute ;
Tratamentul diareei calatorului;
Infectiei cu Helicobacter Pylori;
Sindromul de intestin iritabil.

Ingrediente/Hepiflor Saccharomyces B Terapia 1 plic (2g): 


fructoza (indulcitor), Lynside® PRO SCB (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii - drojdie activa uscata) 250 mg echivalent a 5 miliarde UFC, aroma naturala de portocale (potentiator de aroma), saruri de magneziu ale acizilor grasi /sursa vegetala (agent antiaglomerant), glicozide steviolice din stevia (indulcitor).

UFC = unitati formatoare de colonii

Mod de administrare Hepiflor Saccharomyces B


Copii peste 3 luni: 1 -2 plicuri/zi de Lynside® PRO SCB, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de utilizarea acestora  sau conform recomandarii specialistului.

Adulti: Se recomanda utilizarea a 1-2 plicuri de Lynside® PRO SCB de 1-2 ori/zi, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de utilizarea acestora
 
Este util ca utilizarea de Lynside® PRO SCB sa se continue o saptamana dupa incheierea tratamentului cu antibiotice.  

Continutul unui plic se dizolva in 100ml de lichid (apa, ceai, lapte, etc) la temperatura camerei si se va utiliza imediat. Pentru a se asigura stabilitatea maxima si calitatea produsului, plicul se dilueaza cu un lichid numai in momentul utilizarii produsului.

MAI POTI CITI