Ulei tratament pentru fortifierea parului blond BLOND ABSOLU HUILE CICAEXTREME KERASTASE pareri forum cine a folosit

Ulei tratament pentru fortifierea parului blond BLOND ABSOLU HUILE CICAEXTREME, 100ml, KERASTASE pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre KERASTASE BLOND ABSOLU HUILE CICAEXTREME si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri am folosit ulei KERASTASE BLOND ABSOLU HUILE CICAEXTREME


Ce este si pentru ce se foloseste Ulei tratament pentru fortifierea parului blond BLOND ABSOLU HUILE CICAEXTREME KERASTASE conform informatiilor si descrierii din prospect

Uleiul intens nutritiv Keastase Blond Absolu Huile Cicaextreme ofera ingrijire speciala parului stresat si decolorat. 

Intregeste imediat varfurile despicate, fortifica si hraneste cuticulele in profunzime. 

Totodata, ofera parului protectie termica pana la 230  °C si o stralucire orbitoare. Neteziti parul de la radacini pana la varfuri, cu uleiul fara clatire K3rastase, pentru par blond.

Mod de folosire

Foloseste uleiul pentru texturizarea parului blond, dupa spalarea cu Bain Lumière. 

A se utiliza pe parul tapotat in prealabil cu prosopul, inainte de uscarea cu uscatorul de par sau uscarea naturala.

 Pentru un par blond reparat si intens hidratat, aplicati dupa Serumul 2% Pure Hyaluronic Acid Serum. 

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI