Vitamina C cu acid Hialuronic păreri forumuri, prospect, beneficii, cum se folosește și preț

Analiză păreri Vitamina C cu acid Hialuronic 30 comprimate, Adya Green Pharma raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre maxistim ingrasa, cat timp se ia maxistim:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,33
3. Opinii Neutre - 0,51

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor de sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate in general ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.
păreri am folosit Vitamina C cu acid Hialuronic


Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am căutat mai multe păreri pe internet despre Vitamina C cu acid Hialuronic. Am observat ca majoritatea celor care au folosit suplimentul sunt mulțumiți de acesta.

Rezumat prospect Vitamina C cu acid Hialuronic Adya Green Pharma


Vitamina C & Acid Hialuronic Adya Green Pharma este un produs din categoria suplimentelor alimentare, ce combina actiunea tonica si antioxidanta puternica a vitaminei C cu proprietatile benefice ale acidului hialuronic, pentru a combate efectele negative datorate inaintarii in varsta. 

Acidul hialuronic este un polizaharid complex intalnit in materialul intercelular si in membranele bazale ale tesuturilor epiteliale, conjunctive, epiteliale si nervoase. 

Acesta permite retentia de apa in celule, promovand elasticitatea pielii care se reduce in timp.

Ingrediente pentru 1 comprimat Vitamina C cu acid Hialuronic: 

Acid ascorbic/vitamina C – 200mg/250%VNR*; hialuronat de sodiu/acid hialuronic 50mg; indulcitori: sorbitol, manitol, sucraloza, zaharina; colorant TM galben (maltodextrina, amestec concentrat de lamaie si sofranel); colorant TM roz (maltodextrina, amestec concentrat de mar,coacaze negre si ridiche); aroma: zmeura; agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; acidifiant: acid citric monohidrat.

Mod de administrare Vitamina C cu acid Hialuronic 

Adulti: 2 comprimate masticabile x3/zi, dupa mesele principale. Copii de peste 7 ani:1-3 comprimate masticabile/zi.

Este recomandata persoanelor cu deficienta de vitamina C, avitaminoza sau sindrom de malabsorbtie, dar si celor aflati in cure de vitaminizare si imunizare. 

Este recomandata persoanelor care au nevoie de aport suplimentar dietar de acid hialuronic datorita sintezei scazute in organism din diferite cauze (varsta inaintata, cauze medicale). 

Datorita actiunii combinate a celor doua componente asupra tesutului conjunctiv, se recomanda in afectiuni ale articulatiilor cu deficienta de colagen si acid hialuronic.

Atentionari și contraindicații: 

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si specific; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 

Nu se recomanda persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Contine indulcitori! Consumul excesiv poate avea efect laxativ!

MAI POTI CITI